ORI gaat samen met de leden voor innovatieve en circulaire projecten

Actueel

Ondernemen

13 februari 2019

Het UBO-register: verplicht in te vullen voor 31 maart 2019

Alle vennootschappen, (internationale) vzw's en stichtingen in België zijn verplicht om voor 31 maart 2018 hun uiteindelijke begunstigden ('ultimate beneficial owners' of afgekort 'UBO’s') in te voeren in het online UBO-register.

lees meer

Opleiding

8 februari 2019

Constructief ontwerpen voor robuustheid

Deze opleiding wordt georganiseerd door de UGent en gaat door van 19 februari 2019 tot en met 15 mei 2019. Constructies ontwerpen voor robuustheid vormt een hedendaagse uitdaging. De opleiding is bedoeld voor alle actoren betrokken bij het ontwerp van bouwkundige constructies.

lees meer

Sectornieuws

17 januari 2019

New name for The Swedish Federation of Consulting Engineers and Architects

The Swedish Federation of Consulting Engineers and Architects is the common trade and employers´ association for Sweden’s architects, building and engineering consultancies, set up within the Almega Business Service Associations.

lees meer

Tool

ORI berekeningsformule

De herzieningsformule vormt een reële en billijke benadering voor de berekening van het belangrijk economisch nadeel, zoals dit in de wet is beschreven. Deze formule is tot stand gekomen in overleg met de verschillende opdrachtgevers actief in de riolerings- en wegeniswerken.

lees meer

Agenda

Mei09
Conferentie
EFCA GAM & Conference 2019

Dublin


ACEI is pleased to announce that the association has been selected to host the EFCA AGM and Conference 2019 in Dublin.

lees meer

Maa27
Infosessie
Conflictbeheersing in bouw- en infrastructuurprojecten vanaf 01/01/2019

Antwerpen


Wat is nieuw inzake bemiddeling en minnelijke schikking sinds de potpourri-wetten van 15 juni, 18 juni en 11 juli 2018? Welke invloed heeft dat op de conflictbeheersing in bouw- en infrastructuurprojecten vanaf 1 januari 2019 voor wat overheidsopdrachten betreft?

lees meer

Maa14
Infosessie
Overheidsopdrachten in bouw- en infrastructuurprojecten in vogelvlucht

Antwerpen


Deze studieavond wil een high level overview geven van de aandachtspunten in de veranderde spelregels rond overheidsopdrachten

lees meer