Professioneel

24 augustus 2022

Aandacht voor ‘Waterbewust Bouwen’ tijdens vakbeurs over watertechnologie in Leuven

Aandacht voor ‘Waterbewust Bouwen’ tijdens vakbeurs over watertechnologie in Leuven

Aquarama, mediaplatform over watertechnologie, organiseert op 20 oktober in de Brabanthal te Leuven – Haasrode de Aquarama Trade Fair. Tijdens de jaarlijkse netwerkdag  waar een duizendtal mensen samenkomen rond het thema ‘duurzaam watermanagement’ verzorgen kenniscentra enkele lezingen waartoe we u vriendelijk uitnodigen.

 

Vlario, het Vlaams kenniscentrum en overlegplatform voor gemeentelijk waterbeheer, wijdt zijn sessie dit jaar aan het COOCK-project Waterbewust Bouwen. Samen met de Vlaamse Confederatie Bouw, Vlakwa, WTCB en NAV zoekt Vlario binnen dit project naar oplossingen die ruim toegepast kunnen worden in de gebouwensector, om zo de weerbaarheid tegen droogte en wateroverlast te verhogen.

 

De Vlario studiedag vindt plaats van 10u t.e.m. 13u. Deelname is gratis voor zowel VLARIO-leden als andere geïnteresseerden, al is registratie wel verplicht en wordt er voor een no-show 50 euro (excl. btw) aangerekend.

 

Inschrijven voor de sessies kan via www.aquaramatradefair.be


Lees ook

Leden

27 januari 2023

WB&E Façade Engineering wordt lid van ORI

WB&E Façade Engineering is een advies-, studie- en tekenbureau gespecialiseerd in gevelbouw en architecturale staalconstructies, actief op de Benelux markt.

lees meer

Organisatie

27 januari 2023

ORI heeft een nieuwe directeur

Vincent Detemmerman is per 1 januari Christophe Hautier opgevolgd als directeur van ORI.

lees meer

Pers

9 december 2022

Whitewood & Immobel en BC Materials slepen ORI-prijzen binnen op de Belgian Construction Awards 2022

In het prachtige Martin's Château du Lac in Genval werden de winnaars van de Belgian Construction Awards onthuld tijdens een memorabele gala-avond. Whitewood & Immobel winnen met het Multi-project de Climate Future Construction Project Award, en BC Materials sleept de Climate Future Product/Concept Award in de wacht. ORI-lid Tractebel heeft de Smart Innovations Awards gewonnen en is derde geworden in de categorie Belgian Construction Project. Proficiat!

lees meer