Professioneel

24 augustus 2022

Aandacht voor ‘Waterbewust Bouwen’ tijdens vakbeurs over watertechnologie in Leuven

Aandacht voor ‘Waterbewust Bouwen’ tijdens vakbeurs over watertechnologie in Leuven

Aquarama, mediaplatform over watertechnologie, organiseert op 20 oktober in de Brabanthal te Leuven – Haasrode de Aquarama Trade Fair. Tijdens de jaarlijkse netwerkdag  waar een duizendtal mensen samenkomen rond het thema ‘duurzaam watermanagement’ verzorgen kenniscentra enkele lezingen waartoe we u vriendelijk uitnodigen.

 

Vlario, het Vlaams kenniscentrum en overlegplatform voor gemeentelijk waterbeheer, wijdt zijn sessie dit jaar aan het COOCK-project Waterbewust Bouwen. Samen met de Vlaamse Confederatie Bouw, Vlakwa, WTCB en NAV zoekt Vlario binnen dit project naar oplossingen die ruim toegepast kunnen worden in de gebouwensector, om zo de weerbaarheid tegen droogte en wateroverlast te verhogen.

 

De Vlario studiedag vindt plaats van 10u t.e.m. 13u. Deelname is gratis voor zowel VLARIO-leden als andere geïnteresseerden, al is registratie wel verplicht en wordt er voor een no-show 50 euro (excl. btw) aangerekend.

 

Inschrijven voor de sessies kan via www.aquaramatradefair.be


Lees ook

Sector

14 juli 2023

Groepszakenreis ‘Ivoorkust’

Awex, FIT en hub.brussels organiseren een economische zending naar Ivoorkust, die plaatsvindt van 2 tot 6 december 2023 in Abidjan. Doelsectoren zijn onder andere infrastructuur, groene economie en energie.

lees meer

stORIes

26 juni 2023

Administratief Centrum Etterbeek - Jachthof

Een terugblik op een ambitieus project op het gebied van duurzaamheid, respect voor het milieu en het aangaan van energie-uitdagingen.

lees meer

Professioneel

15 juni 2023

AREI - Bijwerking van thematische fiches

De thematische fiches gepubliceerd door de Algemene Directie Energie (FOD Economie) over het Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties werden bijgewerkt om rekening te houden met de wijzigingen in de drie boeken op 1 juni 2023.

lees meer