Sector

18 januari 2024

Green Deal Kimaatbestendige Omgeving

Foto blootlegging De Vunt Leuven

De Green Deal Klimaatbestendige Omgeving is op 18 januari 2024 officieel van start gegaan voor een looptijd van 3 jaar.

 

ORI is een enthousiaste partner in dit belangrijke initiatief van Departement Omgeving en Vlaamse Milieumaatschappij. Het doel is een breed stakeholdernetwerk te mobiliseren rond de toenemende uitdagingen voor de ruimtelijke ontwikkeling op het gebied van klimaatverandering, biodiversiteit en welzijn, en de ervaringen uit de praktijk te laten doorstromen naar het beleid.

Ingenieursbureaus zullen ongetwijfeld een waardevolle bijdrage kunnen leveren in de verschillende gebieden die onder deze green deal aan bod komen, zoals klimaatbestendige infrastructuur, publieke ruimte en gebouwen, natuurversterkende stedenbouw en sponssteden. ORI zal onder andere de rol spelen van mede-trekker van de focusgroep Klimaatbestendige infrastructuur samen met het Departement Mobiliteit en Openbare Werken.

 

Geïnteresseerd? Je bent meer dan welkom om mee te doen. Er zijn verschillende deelnameniveaus mogelijk. Vul het formulier in om je kandidaat te stellen voor deze Green Deal en en neem contact met ons op.

 

www.klimaatbestendig.be


Lees ook

Sector

18 januari 2024

Green Deal Kimaatbestendige Omgeving

De Green Deal Kimaatbestendige Omgeving is vandaag officieel van start gegaan. ORI is partner in dit belangrijke project.

lees meer

Sector

18 januari 2024

Naar een Europese Blue Deal

De European Federation of Engineering Consultancy Associations (EFCA) heeft vandaag haar position paper over een EU Blue Deal gepubliceerd.

lees meer