Okt19
Workshop

Workshop ‘Duurzaam watermanagement’ in Brabanthal Leuven

Leuven

Inschrijven
Workshop

Workshop ‘Duurzaam watermanagement’ in Brabanthal Leuven

Aquarama, mediaplatform over watertechnologie, organiseert op 19 oktober in de Brabanthal te Leuven – Haasrode de Aquarama Trade Fair. Tijdens de jaarlijkse netwerkdag  waar een duizendtal mensen samenkomen rond het thema ‘duurzaam watermanagement’ verzorgen kenniscentra enkele lezingen waartoe we u vriendelijk uitnodigen.

 

Tijdens de sessie van watercircle.be in samenwerking zal men vooral kennis en inspiratie over duurzaam waterbeheer in de voedings- en chemiesector kunnen opdoen. Verschillende belangrijke spelers uit de sector stellen een case – study voor of benadrukken er hun ambities op gebied van waterhergebruik.

 

Voor het derde jaar op rij wordt het seminarieprogramma dit jaar verrijkt door CEBEDEAU. Met presentaties over ‘Circular Wallonia’, digitalisering voor rationeel watergebruik bij Brasserie Lefevbre en realtime bacteriologische monitoring van onconventionele waterbronnen richt het Luikse onderzoeks- en expertisecentrum zich tot een breed Franstalig publiek uit zowel de industriële sector als meer bescheiden KMO’s.

 

Vlario zal ook een informatiesessie houden over de resultaten van het project Waterbewust Bouwen, dat het bewustzijn wil vergroten van de innovatieve technologieën die gebouwen beter bestand kunnen maken tegen droogte en waterschaarste.

 

Inschrijven voor de sessies kan via www.aquaramatradefair.be

terug naar overzicht

Praktisch

Datum en tijd

19 oktober 2023 om 10u00Locatie

Brabanthal
Brabantlaan 1
3001, LeuvenDeelnameprijs

Watercircle sessie:

  • Watercircle.be leden: € 50 (excl. BTW)
  • Leden van partners (VMX, essenscia en Fevia): € 75 (excl. BTW)
  • Niet-leden: € 100 (excl. BTW)

 

Andere sessies: gratis

 

Registratie verplicht