Academy

28 juni 2021

Bekijk hier het ORI-webinar 'Werken na Corona', met Kilian Wawoe

ORI organiseerde op 25/06/2021 samen met HR-wetenschapper Kilian Wawoe (Vrije Universiteit Amsterdam) en Berenschot een webinar over hoe er zal worden gewerkt na corona. Welke lessen kunnen we trekken na meer dan een jaar thuiswerken? In dit webinar wordt u bijgepraat over het onderzoek naar werken op afstand en de ervaringen tijdens de lockdown. Daarnaast krijgt u een aantal praktische tips voor de werkgever en voor u als werknemer over werken na Corona. Dit webinar is mede mogelijk gemaakt met ondersteuning van het Agentschap Innoveren en Ondernemen.

 

Welke lessen kunnen we trekken na meer dan een jaar thuiswerken? HR-wetenschapper Kilian Wawoe van de Vrije Universiteit Amsterdam vroeg het aan meer dan 7000 mensen in onder andere Nederland en Belgie. Het onderzoek laat zien dan het mogelijk is om veel vaker op afstand te werken en dat files in de toekomst tot een minimum beperkt kunnen worden. Maar dan moeten er goed doordachte plannen worden gemaakt over het werken op kantoor. In dit webinar wordt u bijgepraat over het onderzoek naar werken op afstand en de ervaringen tijdens de lockdown. Daarnaast krijgt u een aantal praktische tips voor de werkgever en voor de werknemer over werken ná Corona. 

 

Kilian Wawoe

Dr. Kilian Wawoe was als personeelsmanager werkzaam bij de ABN-AMRO in Amsterdam, Monaco en Brussel. In 2010 doctoreerde hij aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en doceert daar sindsdien en werkt daarnaast als consultant en public speaker. Tijdens de lockdown van 2020/2021 werkte hij aan een groot onderzoek met betrekking tot thuiswerken, en schreef er een boek over: Het Corporate Brein, werken ná Corona. Eerder schreef hij “Het Nieuwe Belonen” (2017) en 'Performance Management in een agile werkomgeving' (2019) .  

Voor wie is deze infosessie interessant?

  • HR-managers en -medewerkers
  • Werkgevers- en werknemers
  • People managers

 

Het webinar is volledig in het Nederlands. Vertaling is niet voorzien. 

 

Download hier de white paper van Kilian Wawoe 'Samenwerken en het kantoor na Corona'.

In samenwerking met

Met ondersteuning van


Lees ook

Professioneel

24 augustus 2022

Aandacht voor ‘Waterbewust Bouwen’ tijdens vakbeurs over watertechnologie in Leuven

Aquarama, mediaplatform over watertechnologie, organiseert op 20 oktober in de Brabanthal te Leuven – Haasrode de Aquarama Trade Fair. Tijdens de jaarlijkse netwerkdag waar een duizendtal mensen samenkomen rond het thema ‘duurzaam watermanagement’ verzorgen kenniscentra enkele lezingen waartoe we u vriendelijk uitnodigen.

lees meer

Leden

11 juli 2022

Rebranding van advies- en ingenieursbureau Evolta

ORI-lid en familiebedrijf Evolta heeft na 40 jaar een rebranding doorgevoerd, dat dankzij een ruime bevraging van hun netwerk en ontmoetingen met medewerkers, partners, klanten en concurrenten een perfecte vertaling is van haar DNA, waarden en visie.

lees meer

Partners

8 juli 2022

ACO - Filterloos, performant en onderhoudsvriendelijk, daar moest deze kraan-en hijsspecialist niet lang over twijfelen

Partnerbijdrage - Bij kraan- en hijsspecialist Sarens in Wolvertem werden 6 betonnen filterloze olieafscheiders van ACO geplaatst zodat op de volledige site koolwaterstoffen (KWS), oliën en benzine gravitair afgescheiden kunnen worden. Aloca ontfermde zich over de werken en de plaatsing van de afscheiders, die op hun beurt geleverd werden door ACO, specialist in oplossingen voor regenwaterbeheer en afvalwaterbehandeling. “Er werd gekozen voor de filterloze Oleosmart afscheiders, die een grote meerwaarde zijn op plaatsen waar veel zwevende stoffen, slib of andere verontreinigingen aanwezig zijn die eventueel op de filter kunnen afzetten”, aldus ing. Rony Verbuyst van ACO.

lees meer