Adverteer

Adverteren bij ORI

ORI wil u, leveranciers, producenten en dienstverleners, graag helpen om u bekender te maken bij onze leden en de vele professionals (±5.500) die zij te werkstellen. Door uw goede reputatie te verbinden met onze naam en de principes waar wij voor staan, komt u in beeld bij een keure van adviseurs en ontwerpers actief in de sectoren gebouwen, infrastructuur, milieu en energie. Daarom hebben wij verschillende formules voor sponsoring uitgewerkt. 

Mogen wij u vragen om, indien u intresse hebt en info wenst over de tarieven, onderliggend formulier in te vullen? Wij zullen u zo snel mogelijk contacteren.

Partnership

U kan voor de looptijd van 1 jaar partner worden van ORI
Dit levert u een Diamond sponsorvoordeel voor evenementen, een systematische vermelding van uw logo op de website, de nieuwsbrief en alle publicaties van ORI, inclusief het lesmateriaal van de ORI-opleidingen.

Events organiseren met ORI

Diamond sponsor: Uw bedrijf is sponsor van ORI en wordt indien gewenst bij het hele evenement betrokken. Uw logo komt prioritair voor op alle communicatie over het event, zoals aankondigingen, uitnodigingen, aanwezigheidslijsten, enz. Een banner op het evenement. Gratis toegang voor 4 personen van uw organisatie.
Silver sponsor: Uw logo komt secundair voor op alle communicatie over het event, zoals aankondigingen, uitnodigingen, aanwezigheidslijsten, enz toegang voor 2 personen van uw organisatie.

Banner op de ORI website

U kan voor de duur van een maand uw publicitaire boodschap op de verschillende webpagina’s laten verschijnen. Wij laten maximaal 15 banners gelijktijdig op de webpagina’s verschijnen.

Adverteren op de 'ORI Nieuwsbrief

ORI stuurt een nieuwsbrief (2 maal per jaar) naar al haar leden en stakeholders. Het betreft ruim 5000 geadresseerden. De nieuwsbrief bevat relevante info over veranderingen en weetjes uit onze sector. Uw logo verschijnt op deze nieuwsbrief.

Sponsoring van onze opleidingen

ORI organiseert jaarlijks opleidingssessies voor de vervolmaking van de medewerkers van haar haar leden. Per opleidingssessie komt uw logo voor op alle communicatie over het event, zoals aankondigingen, uitnodigingen, aanwezigheidslijsten en syllabus.


Informatie aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan over onze adverteermogelijkheden.
Contactgegevens
Bedrijf:
Voornaam: *
Naam: *
Straat: *
Gemeente: *
Tel / GSM:
E-mailadres: *
Ik wens info over
Akkoord: *