Sectornieuws

19 november 2018

Evolta wint samen met Aquafin, Tremelo en Besix Infra de Partnership Award

Uit meer dan twintig inzendingen nomineerde Aquafin hun project in Baal en twee andere sterke kandidaten. Het project dat ze hebben ingediend werd eveneens door de aannemer, de opdrachtgever als het advies- en ingenieursbureau ingezonden. Voor Aquafin vormde dit een overduidelijk teken van partnership. Het publiek in de zaal kreeg echter het laatste woord en stemde hun project tot winnaar.

 

Voor Nele De Smet is dit de bekroning van een jaar van inspanning om onze klanten in het middelpunt te plaatsen, openheid aan de dag te leggen en de moed te tonen om win – win te denken.


Lees ook

Ondernemen

13 februari 2019

Het UBO-register: verplicht in te vullen voor 31 maart 2019

Alle vennootschappen, (internationale) vzw's en stichtingen in België zijn verplicht om voor 31 maart 2018 hun uiteindelijke begunstigden ('ultimate beneficial owners' of afgekort 'UBO’s') in te voeren in het online UBO-register.

lees meer

Opleiding

8 februari 2019

Constructief ontwerpen voor robuustheid

Deze opleiding wordt georganiseerd door de UGent en gaat door van 19 februari 2019 tot en met 15 mei 2019. Constructies ontwerpen voor robuustheid vormt een hedendaagse uitdaging. De opleiding is bedoeld voor alle actoren betrokken bij het ontwerp van bouwkundige constructies.

lees meer

Sectornieuws

17 januari 2019

New name for The Swedish Federation of Consulting Engineers and Architects

The Swedish Federation of Consulting Engineers and Architects is the common trade and employers´ association for Sweden’s architects, building and engineering consultancies, set up within the Almega Business Service Associations.

lees meer