Sectornieuws

19 november 2018

Evolta wint samen met Aquafin, Tremelo en Besix Infra de Partnership Award

Uit meer dan twintig inzendingen nomineerde Aquafin hun project in Baal en twee andere sterke kandidaten. Het project dat ze hebben ingediend werd eveneens door de aannemer, de opdrachtgever als het advies- en ingenieursbureau ingezonden. Voor Aquafin vormde dit een overduidelijk teken van partnership. Het publiek in de zaal kreeg echter het laatste woord en stemde hun project tot winnaar.

 

Voor Nele De Smet is dit de bekroning van een jaar van inspanning om onze klanten in het middelpunt te plaatsen, openheid aan de dag te leggen en de moed te tonen om win – win te denken.


Lees ook

Sectornieuws

9 augustus 2019

De ObjectTypenBibliotheek (OTL) voor Standaardbestek 250 vanaf heden raadpleegbaar

De OTL voor Standaardbestek 250 vanaf heden raadpleegbaar via data.vlaanderen.be

lees meer

Samenleving

2 augustus 2019

Nieuwe wetgeving onbevaarbare waterlopen

De Vlaamse Regering heeft op 26 april 2019 een aantal belangrijke wijzigingen doorgevoerd aan de wet van 28 december 1967 betreffende de onbevaarbare waterlopen.

lees meer

Sectornieuws

5 juli 2019

Welke toekomstige trends zullen belangrijk zijn voor onze sector?

ORI is al jarenlang een actief lid van EFCA, de European Federation of Engineering Consultancy Associations. Eén van de meest recente publicaties die in mei 2019 zijn tweede editie kent, is het rapport rond de ‘Future Trends in the Consulting Engineering Industry’.

lees meer