Ondernemen

27 augustus 2018

Welkom op onze nieuwe website

ORI lanceert een nieuwe website

De nieuwe site heeft een moderne look gekregen en geeft toegang tot de essentie van wat onze sector beroert. De rubrieken Business News, Kennis, Agenda, Jobs, Leden en Tools geven op een gemakkelijke wijze toegang tot eenvoudig gestructureerde informatie. Onder Leden worden specialisaties van onze leden advies- en ingenieursbureaus bekend gemaakt en een directe link naar hun website mogelijk. Onder Jobs kunnen leden vacatures publiceren. In tweede fase wordt een "Intranet" enkel toegankelijk voor leden gebouwd rond thema's waar ORI en haar leden rond werken. Hopelijk komen jullie regelmatig en talrijk de nieuwtjes lezen.

Anya De Bie en Jan Bosschem


Lees ook

Sectornieuws

18 maart 2019

TECHBIM - het standaardisatie initiatief

Techbim vzw is een standaardisatie initiatief geïnitieerd door Techlink, ORI, Confederatie Bouw en IFMA. Doelstelling is om een gemeenschappelijke, generieke, parametrische objectenbibliotheek te hosten en verder uit te bouwen.

lees meer

Sectornieuws

16 maart 2019

Nieuwe VUB-ULB leerstoel voor duurzamer Belgisch infrastructuurbeleid

Op 15 maart 2019 werd de gloednieuwe leerstoel “Chair in Infrastructure Asset Management & Life-Cycle Planning” van de VUB en ULB officieel ingehuldigd. Leerstoelhouder is prof. dr. Elvira Haezendonck (VUB) die er samen met co-promotor prof. dr. Manuel Hensman (ULB) een nieuwe beleidsaanpak zal formuleren voor de (transport)infrastuctuur in ons land.

lees meer

Opinie

13 maart 2019

“Advies- en ingenieursbureaus dragen bij tot een leefbare samenleving”

BOUWEN AAN VLAANDEREN 1/2019 - ORI, de federale organisatie van advies- en ingenieursbureaus, heeft sinds eind 2018 een nieuwe directeur. Christophe Hautier heeft een ambitieuze visie voor ORI en stelt duidelijke doelen op voor de sectororganisatie.

lees meer